Bart Kappers

Jobcoach en arbeidsdeskundige

Na een tiental jaar als leidinggevende te hebben gewerkt, werk ik nu zo’n 8 jaar als zelfstandig ondernemer in de re-integratie. Ik ben inmiddels SRA geregistreerd arbeidsdeskundige en Noloc geregistreerd jobcoach.

Door mijn achtergrond uit het bedrijfsleven ben ik in staat snel en resultaatgericht te werken. Dat doe ik zowel met cliënten, werknemers, werkgevers en opdrachtgevers zonder daarbij het individu of het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Ik heb ervaring met diverse groepen klanten met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt, onder andere Wajong en Participatiewet.

Ook heb ik met hoge beoordelingen verschillende trajecten als Jobcoaching, Jobfinding, Werk Fit, Naar Werk en Modulaire Trajecten mogen uitvoeren. Een kijkje op deze website geeft een goede indruk van wat ik voor u zou kunnen betekenen en waar mijn toegevoegde waarde voor uw organisatie en uw werknemers ligt.

Verder los ik graag vraagstukken voor u op als het gaat op Wet Verbetering Poortwachter en arbeidsdeskundige onderzoeken.

Regio: Gelderland

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *