Bart Kappers

 

Ik help graag mensen met ontdekken wat hun ontwikkelpotentieel is. En om blokkades die in de weg staan, samen met hen op te lossen. Ieder mens verdient een kans op werk of opleiding, maar komt hier door diverse redenen vaak niet toe.

Ervaring

Na een tiental jaar als leidinggevende te hebben gewerkt ben ik in het re-integratiewerk terecht gekomen. Ik ben inmiddels Noloc geregistreerd jobcoach en arbeidsdeskundige. Door mijn achtergrond uit het bedrijfsleven ben ik in staat snel en resultaatgericht te werken zowel met cliënten als werkgevers en opdrachtgevers zonder daarbij het individu of het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Specialisme

Mijn toegevoegde waarde ligt in mijn ervaring met klanten met een afstand tot de arbeidsmarkt uit de doelgroepen Wajong, Participatiewet en Bijstand. Ook heb ik ervaring met de verschillende trajecten die er zijn als jobcoaching, jobfinding, spoor 2, voorheen sociale activering en iro’s, nu Werk Fit en Naar Werk. Ik geef tot slot trainingen op het gebied van solliciteren en werknemersvaardigheden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *