Jolanda Wouters

Jobcoach

Ik werk vanuit de overtuiging dat iemand op alle levensvlakken zinvolle invulling moet hebben (een goede basis om verder te ontwikkelen). De piramide van Maslov is hierbij mijn inspiratiebron. Ik wil mensen helpen om te functioneren in deze maatschappij. Die is snel en er wordt verwacht dat iedereen veel en tegelijk kan. Het is voor veel mensen moeilijk om hierin mee te gaan. Helaas zal de maatschappij zich niet aanpassen, dus het is de kunst dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hier mee leren om te gaan.

Ervaring
Naast mijn werk als jobcoach werk ik als zelfstandig professional als ambulant begeleider in de gemeente Zevenaar. Daarnaast ben ik PGB ambassadeur bij Per Saldo. Ook ben ik mede eigenaar van Werkwinkel de Liemers: daar zorgen we voor arbeidsmatige dagbesteding en begeleid werken. Door dit alles met elkaar te verbinden is het mogelijk om iedereen zo op de juiste plek te krijgen. Inmiddels ben ik ook voor Click vooral bezig met het opzetten van nieuwe projecten voor arbeidsmatige dagbesteding.

Specialisme
Inmiddels heb ik veel kennis van het Sociaal domein: van zorg aanvragen tot begeleiden en formulieren invullen. Ik heb het Keurmerk Autisme specialist: ik heb al veel autistische jongeren op weg geholpen naar werk en meer zelfstandigheid. Daarnaast ben ik opgeleid expert loonwaarde meting Dariuz en expert Goldstein training.

Regio: Gelderland