Loopbaanadvies is een traject dat erop gericht is jou te helpen bij het vinden van een nieuwe richting op de arbeidsmarkt. Wie jij bent, wat bij je past en waar je naartoe wilt, dat staat centraal. Jij bent uniek dus dat is je coachingstraject ook. Wat zijn je passies, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten en competenties en hoe wil je deze inzetten?

loopbaanadviesBen je het zicht op je kwaliteiten kwijtgeraakt, of moet jij je jezelf profileren voor nieuw werk? Als je zicht op jezelf hebt kun je ook goed kijken naar jouw inzetbaarheid, binnen je eigen organisatie en op de arbeidsmarkt. De loopbaancoach van Click Re-integratie begeleidt je in dit proces en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaanprofiel en actieplan. Als je weet wat je wilt is het zaak stappen te zetten om je wensen te realiseren. De coach ondersteunt je hierin.

Persoonlijk actieplan
Samen met je coach bepaal je je (dieperliggende) vraag en maak je een persoonlijk actieplan. De coach laat je reflecteren, voorziet je van nieuwe inzichten en geeft je stimulerende opdrachten. Zo breng je alles direct in de praktijk. Door te oefenen, blijft een (gedrags)verandering echt plakken en word je sterker dan je ooit had durven dromen.

Al onze coaches zijn Noloc gecertificeerd en werken met wetenschappelijk onderbouwde methodes.

Wil jij ook weer vooruit door ons loopbaanadvies? Neem dan meteen contact met ons op!