Re-integratie adviseur gezocht Zeeland

Ben jij een mensgerichte ZZP’er en ben je op zoek naar afwisselende opdrachten waarbij je kandidaten coacht in een bestaande baan, maar ook mensen bemiddelt naar werk in re-integratie trajecten voor gemeenten en UWV in de regio Zeeland? Weet je de kandidaten zodanig te activeren en motiveren dat jullie samen een duurzame verandering in werk realiseren, of dat nu gaat om het vinden van ander passend werk of een volgende stap in een carrière? En ben je daarbij een verbindende schakel tussen de verschillende partijen? Een luisterend oor voor onze opdrachtgevers, met waar nodig ruimte voor een passend advies? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Voor wie je gaat werken

Het hoofdkantoor van Click Re-integratie is gevestigd in Zevenaar. We hebben inmiddels nagenoeg landelijke dekking. Het is onze missie om een blijvende verandering tot stand te brengen bij onze klanten, die ruimte maakt voor verdere ontwikkeling in de toekomst.

We zijn de laatste jaren flink gegroeid. We zijn een leuke club met een positieve werksfeer waar steeds meer collega’s bij aansluiten. Onze adviseurs zijn in bijna heel Nederland te vinden. Ze werken plaats- en tijdonafhankelijk, vaak bij de kandidaten op de werkplek of bij de kandidaat thuis.

Wat je gaat doen

Als adviseur heb je je eigen caseload en ben je verantwoordelijk voor het gehele proces binnen de trajecten die je voor ons uitvoert. Onder andere via ons kom je in contact met kandidaten, die jij daarna begeleidt in het afgesproken traject. Je maakt plannen van aanpak, schrijft tijdig de benodigde verslagen en rapportages en houdt de dossiers op orde. Zo nodig heb je een signalerende rol als deadlines overschreden dreigen te worden of als een kandidaat om andere redenen uit het traject ‘valt’. Je wordt ondersteund door een professionele backoffice die het administratieve werk uit handen neemt.

Door de aanhoudende groei van onze organisatie zijn wij continu landelijk op zoek naar enthousiaste collega’s.

Wat we van je verwachten

Als adviseur weet jij je goed in te leven in alle partijen, zowel kandidaat als opdrachtgever en kun je daartussen bruggen slaan. Daarbij ben je resultaatgericht en in staat om altijd het doel van het traject voor ogen te houden. Wij vinden het belangrijk dat jij iemand bent met:

 • een eigen onderneming (ZZP’er)
 • affiniteit en ervaring met modulaire trajecten, werk fit, naar werk en jobcoachingstrajecten
 • zo mogelijk ervaring met de uitvoering van spoor 2 en outplacementtrajecten
 • goede communicatieve en schrijfvaardigheden
 • kennis van wet- en regelgeving
 • een erkenning van of aansluiting bij een beroepsvereniging zoals Noloc of CMI
 • ervaring met lichamelijke en psychische problematiek

Je bent een professionele ‘vertegenwoordiger’ van Click Re-integratie die onze belangen en die van de kandidaten op een respectvolle manier behartigt. Je hebt een open uitstraling en bent enthousiast en gedreven. Je zorgt ervoor dat je je zaakjes op orde hebt en je handelt hierbij proactief.

Wat we je bieden

 • uitdagende opdrachten met afwisseling en verantwoordelijkheden bij een warme en betrokken organisatie
 • deskundige ondersteuning vanuit ons centraal kantoor in Zevenaar
 • leuke collega’s in een hecht en ambitieus team
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • periodiek een werkoverleg en intervisie met collega-adviseurs
 • deskundigheidsbevordering met scholingsbijeenkomsten en kennisdeling
 • vergoeding per traject

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om jouw talenten in te zetten voor onze kandidaten en opdrachtgevers? Dan horen wij graag van je! Stuur jouw CV en een korte motivatie naar info@clickreintegratie.nl

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op via het hetzelfde mailadres. Dan maken we snel een afspraak.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *