Rosa Gerritsen

Loopbaancoach, re-integratieadviseur, jobcoach

Al sinds mijn vroegste jeugd ben ik bezig om in mijn omgeving het onbewuste bewust te maken. Op de achtergrond begeleidt mij hierbij altijd de vraag “Waarom doe je wat je doet?” Door in een veilige setting deze oprechte interesse in de medemens en in zijn verborgen kwaliteiten te laten zien, kunnen tijdens trajecten deuren geopend worden die eerder verborgen waren. Achter deze deuren is de toegang tot persoonlijke groei te vinden.

Ervaring

Na diverse jaren in de procestechniek gewerkt te hebben, gooide ik in 2008 het roer om. Ik verlegde mijn focus van het proces naar de mens. Om deze nieuwe koers te kunnen varen, volgde ik diverse opleidingen op het gebied van re-integratie en HR (Human resource). Hierbij werd ik primair getriggerd door de onderwerpen persoonlijke ontwikkeling (HRD) en mensen in bedrijfsprocessen.

Naast de theoretisch onderlegde professional, ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van complexe rouwverwerking, HSP (hoog sensitief persoon) en inburgering.

Werkwijze

In mijn werkwijze zijn zowel mijn technische vorming als ook HSP (hoog sensitief persoon) en een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling en HR terug te vinden. Dit zorgt voor een doelgerichte aanpak, waarbij ik zowel als intuïtief als ook analytisch werk.

Sinds 2013 ben ik als zelfstandig ondernemer actief, waarmee ik weer terug ben bij de ondernemende traditie waarin ik opgegroeid ben. Door zowel de werknemerskant als ook de ondernemerskant te kennen, heb ik een passie ontwikkeld voor het MKB en hun uitdagingen op het gebied van medewerkers.

Regio: Gelderland