Karin Kempel

Management assistent

Mijn hele leven heb ik met mensen gewerkt: zij geven mij energie. Ik ben iemand die goed kan luisteren, daardoor hoor ik soms binnen een paar minuten verhalen die men niet zo snel met een ander deelt. Daarnaast heb ik een zeer sterk geheugen, dat is in kantoorfuncties erg handig.

Werkervaring
Beroepshalve begon mijn loopbaan in het onderwijs. Daar ben ik na 7 jaar door het arbeidsbureau uitgehaald om de administratieve kant op te gaan. Hierin heb ik eerst via een aantal uitzendbanen aan verschillende functies kunnen snuffelen. Ik leerde diverse bedrijven leren kennen tot ik mijn droombaan vond in de culturele sector. Al was ik aangenomen voor de boekhouding, ik heb in die 14 jaar alles gedaan behalve management. Door een fusie kwam er een einde aan mijn functie. Dat bood nieuwe mogelijkheden en ik ben onderneemster geworden. Ik heb een eigen praktijk waarin ik vrouwen help die na een aanrijding steeds meer klachten krijgen. Ik help ze om die spiraal te doorbreken.

Maar oude liefde roest niet, voor Click ben ik de spin in het web als management assistent. Hierin komen alle opgedane ervaringen samen.

Specialisaties
Ik heb al genoemd dat ik goed kan luisteren en een sterk geheugen heb. Daarnaast ben ik iemand die het gehele plaatje kan overzien. Ik kan ook een stap verder denken en ik kan goed plannen.