Karin Kempel

Stap voor stap paste bij iedere verandering in mijn leven een nieuwe koers van loopbaan. De rode draad hierin is het contact met mensen. Daarnaast zeggen mensen dat ik het geheugen van een organisatie ben. Dat is makkelijk gezegd als je ergens meer dan 10 of 20 jaar rondloopt. Dan weet je wel wat er zoal speelt.

Werkervaring

Oorspronkelijk werkte ik in het onderwijs. Ik zat bij de eerste lichting van de Pabo, met als specialisatie het oudere kind. Daarna werd het de financieel-administratieve richting. In mijn langste contract kwamen daar steeds meer andere taken bij, onder andere op secretarieel gebied en op gebied van de PR.
Gedurende de gehele tijd heb ik als vrijwilligster zwemles gegeven en had ik leidinggevende functies. Ondanks dat ik daarna een andere richting ben opgegaan met een eigen coaching praktijk, laat het oude vakgebied mij nog niet los. Bij Click ben ik de verbindende schakel tussen de coaches en de directie, de spin in het web. Het werken voor mensen spreekt mij het meeste aan in deze functie.

Specialisaties

Mijn specialisatie is mijn cijfermatig inzicht. En mijn alles tot op de bodem uitzoeken: ik rust niet voor ik weet hoe iets zit. Een heel andere vaardigheid is dat ik goed kan luisteren en geduldig ben. Dit zet ik ook in voor mijn eigen praktijk, waarin ik mensen help om van slechte herinneringen slechts herinneringen te maken. Door de emoties die er op vast zitten weg te halen, zodat ze letterlijk en figuurlijk minder pijn hebben in hun leven.