Ronald de Bruijn

Ronald de Bruijn
Coach

Een grote motor in mijn werkzaamheden is dat ik onverzadigbaar nieuwsgierig ben naar mensen, en dan in het bijzonder naar hun passies en drijfveren. Tijdens een traject probeer ik dit samen met de kandidaat boven tafel te krijgen omdat ik geloof dat mensen gelukkiger zijn of worden als ze datgene doen waar ze goed in zijn.

Ervaring

Op het gebied van re-integratie is mijn achtergrond zeer breed. De rode draad in mijn werkzame leven is het begeleiden en coachen van mensen naar werk. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan als klantmanager werk en activering waarbij ik mensen heb begeleid en aangemeld voor participatie en re-integratietrajecten. Ook gaf ik daarbij netwerktrainingen en voorlichting over de Participatiewet en aanverwante wet en regelgeving. Voor een groot aantal gemeenten ben ik hierin actief geweest. Om mensen weer perspectief te bieden probeer ik het beste in mezelf en in de klant naar boven te halen. Samen kunnen we op deze manier vaak grote stappen zetten met als uiteindelijk resultaat dat er meer inzicht is in mogelijkheden en ook onmogelijkheden.

Specialisme

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van outplacement en 2e spoor trajecten. Ook heb ik veel expertise in coaching bij het starten van een eigen bedrijf. Daarnaast heb ik een groot netwerk in de regio Zuid/Oost Nederland.

Regio: Gelderland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *