De beste plek voor jouw talent

Een leuke baan vinden en houden: dat is voor veel mensen moeilijker dan je zou denken. Ook jij wilt lekker aan de slag, je nuttig voelen. Bij Click kijken we naar wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Heb je wat langer tijd nodig om te wennen? Heb je thuis hulp nodig om de zaken op orde te krijgen? Vind je het lastig om met andere mensen samen te werken? Dan helpen we jou graag.

Samen werken we aan jouw talenten en vaardigheden. We zoeken een fijne werkplek waar je collega’s jou waarderen om wie je bent en wat je kunt. Zo nodig werken we een dag met je mee om te zien waar jij tegenaan loopt. Ook je werkgever krijgt hulp om te zorgen dat alles lekker loopt.

Hoe doen we dat?
• Samen met jou maken we een persoonlijk profiel en een aanvalsplan
• We analyseren wat je kansen op de arbeidsmarkt zijn en brengen je ontwikkelpunten en perspectief in kaart
• Samen met jou gaan we op zoek naar een nieuwe baan en ondersteunen je waar nodig
• Heb je thuis problemen? Die lossen we eerst op zodat jij je beter kan richten op je werk
• In je nieuwe baan gaan we zo nodig een dag meedraaien om te zorgen dat alles goed verloopt
• Ook jouw werkgever leert waar jij goed in bent en waar hij rekening mee moet houden
• Moet je nog bepaalde dingen leren? Dan kun je bij of via ons trainingen volgen

Netwerken
We kennen veel mensen bij veel bedrijven dus we hebben een goed beeld van de arbeidsmarkt in jouw regio. 75% van alle vacatures wordt ingevuld via netwerkactiviteiten. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat jij leert netwerken op een manier die bij jou past. Hierbij kijken we ook nadrukkelijk naar de mogelijkheden van Social Media.
Samen gaan we zorgen dat je werk vindt op jouw niveau. Werk waar jij met plezier naartoe gaat en waar je met een goed gevoel weer van thuis komt. Kijk hier voor de vacatures die we nu open hebben staan.

Het resultaat van Click re-integratie? Jij vindt snel een fijne werkplek waar je waardering krijgt voor wie jij bent en wat je kunt.