Sandra Prinsen

Loopbaanbegeleider / jobcoach

Ik ben dit werk gaan doen, omdat ik ervan overtuigd ben dat weten waar je talenten liggen en die ten volle benutten, de sleutel is tot geluk. Deel uit mogen maken van dit proces in iemands’ leven, vind ik het mooiste wat er is. Ongeacht een arbeidsbeperking (volgens Nederlands perspectief): iedereen heeft talenten. Daarom vind ik werken met Wajongeren zo leuk: deze mensen zijn vaak heel creatief of leren creatief te zijn om zichzelf toch te ontplooien.

Ervaring 

Vanaf 2011 werk ik als loopbaanbegeleider/ jobcoach. In 2011/ 2012 heb ik ook een gerichte opleiding hiervoor gevolgd. De eerste anderhalf jaar heb ik dit vak in loondienst mogen verrichten, waarna ik als zelfstandige verder ben gegaan.
Naast de doelgroep Wajong, heb ik ook ervaring in het begeleiden van personen met een Ziektewet en WIA-uitkering.

Specialisme 
Mijn specialisatie is: begeleiden van personen met een Wajongindicatie naar een baan en coaching on the job. Ik heb meerdere bedrijven/ werkgevers in mijn portefeuille, maar ik werk ook samen met verschillende concullega’s zoals Stichting MEE, praktijkscholen en GGZ. Mijn werkgebied zijn de provincies Overijssel en Drenthe vanuit standplaats Zwolle.