De Koekfabriek bakt al ruim vier jaar de heerlijkste koekjes in de bakkerij van Landgoed Halsaf in Babberich. Nu is Click Re-integratie de samenwerking aangegaan met de Koekfabriek. Vanaf 1 september 2020 krijgen de koekenbakkers dus begeleiding van de jobcoaches van Click Re-integratie.

Koekfabriek HalsafBakkerij Halsaf biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige werkplek. Door het werken in de bakkerij hebben onze werknemers een leuke baan, staan ze midden in de maatschappij en bakken ze de allerlekkerste koekjes.

Arbeidsmatige dagbesteding
De bakkerij is een arbeidsmatige dagbesteding, waarbij wij dan ook van de werknemers een bepaalde mate van zelfredzaamheid verwachten. De bakkerij is gevestigd in een prachtig historisch pand. De Koekfabriek levert haar koekjes aan diverse partijen, maar de koekjes worden ook geserveerd bij de koffie op het terras op het landgoed. Ook zijn de koekjes te koop bij de bakkerij.

Professionele begeleiding
De werknemers krijgen professionele begeleiding van ervaren jobcoaches. We vinden het belangrijk dat de werknemers zich kunnen ontwikkelen en ontplooien op hun eigen manier. In de bakkerij ontdekken ze vaak onverwachte kwaliteiten bij zichzelf!